03-18-2026, 11:44 AM
Надумав зайти, що є за адресою https://izum.ua/. Ім'я заінтригувало, але було незрозуміло, що побачу. Як виявилося, що це блог із добіркою матеріалів на найрізноманітніші теми — від кулінарії до медицини й тваринництва.
Зміст порталу
Стартова сторінка — схожа на добірку корисних матеріалів. Наприклад:
- термін вагітності корови (детальний гід по термінах);
- скільки грамів крохмалю в столовій ложці;
- як приймати борсуковий жир при кашлі;
- з яких місяців діти сидять;
- скільки коштує паспорт в Україні у 2026 році;
- секрети приготування хрусткої капусти.
Окремо є матеріали про святкові дні (наприклад, День Катерини), формули з геометрії, вартість медичних послуг тощо.
Найцікавіше
Сайт не прив'язаний до однієї теми. Тут справді можна знайти відповіді на конкретні побутові питання. Скажімо, мене давно цікавило, скільки дійсне направлення від сімейного лікаря, — там була окрема публікація з детальним описом. Окрім того, запам'ятав спосіб приготування.
Корисний сайт, який варто зберегти в закладках. Хороший варіант, коли треба швидко знайти пояснення або роз'яснення для побутових ситуацій — починаючи від тільності тварин і закінчуючи кухонними вимірами.
Зміст порталу
Стартова сторінка — схожа на добірку корисних матеріалів. Наприклад:
- термін вагітності корови (детальний гід по термінах);
- скільки грамів крохмалю в столовій ложці;
- як приймати борсуковий жир при кашлі;
- з яких місяців діти сидять;
- скільки коштує паспорт в Україні у 2026 році;
- секрети приготування хрусткої капусти.
Окремо є матеріали про святкові дні (наприклад, День Катерини), формули з геометрії, вартість медичних послуг тощо.
Найцікавіше
Сайт не прив'язаний до однієї теми. Тут справді можна знайти відповіді на конкретні побутові питання. Скажімо, мене давно цікавило, скільки дійсне направлення від сімейного лікаря, — там була окрема публікація з детальним описом. Окрім того, запам'ятав спосіб приготування.
Корисний сайт, який варто зберегти в закладках. Хороший варіант, коли треба швидко знайти пояснення або роз'яснення для побутових ситуацій — починаючи від тільності тварин і закінчуючи кухонними вимірами.